18 September 2013

CD39

So today dah masuk CD39 dan cik Red Flag masih belum datang.
 
Kalau sebelum ni saya risau tanda2 mcm sore breast takde, Isnin lepas baru start rasa sore breasts. So insya Allah tak lama lagi datang lah ia. This is the longest period cycle since saya start buat treatment last year. Biasa average dalam 33 hari gitu lah. Ni dah cecah CD39. Achievement la sgt kan.
 
Most of my friends suruh buat UPT. Manalah tau kan. Tapi saya rasa macam tak pregnant. A friend told me to wait until 2 weeks then only buat UPT. She advised me not to stress and to stay happy always.
 
Apa2 pon kalau ini rezeki saya, syukur Alhamdulillah tapi kalau Allah masih belum bersedia nak kasik, saya akan terus berusaha.
 
Insya Allah :)

2 comments:

BaTiK_PiNk said...

Keep the good vibes ye! InshaAllah, ade rezeki...

~Mami Little Hero~ said...

Jip sore breast tak semestinya nak period. i dulu pun ngandung sore breast jugak. Hopefully u pregnant. Insyaallah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...