16 December 2014

Borderline Term

Assalamualaikum lovelies

I reached 36 weeks today. It's the borderline term, medically speaking.

Baby stood at 2.5 kg during 34 weeks check-up. Dr.Idora suruh be extra careful because she said baby may grow up to 3.5kg when due. Takut susah nak push kata beliau sebab taktau lagi saya ni spesis senang bersalin ke tak.

Betul jugak kata Dr.Idora tu. Tapi macam mana nak be careful? Jaga makan kah? Macam tak boleh je. Lambat makan sikit je badan dah menggigil mcm nak pengsan. Lagi2 bila si kecik kat dalam keep on kicking non-stop. Huhu

I think she doesn't have enough space inside already. Her movements had slowed down and even she moves, can see from outside the tummy. Her papa lah orang paling excited bila the baby dok gerak and kick. Ibunya pasrah je walau sometimes bila dia kick, it landed on the bladder. Erkkk!

At 36 weeks, I feel super tired and went to sleep at around 9-ish daily. Tido malam kadang tak nyenyak sebab backpain and sakit around Miss V. Huhu. I feel super heavy and Hubster always teased me for waddling like a penguin. Suka hati ye!

Next check-up on 27 Dec 2014, at 37 weeks & 4 days. Thot of asking early leave from Dr.Idora sebab memang tak larat sangat bawak perut & badan yang makin lama makin memberat.

Makin dekat makin la resah. Peluh sejuk. Takut pon ada. Nervous sebab taktau macam mana pengalaman bersalin saya nanti. Semoga Allah permudahkan segalanya. Insya Allah :)


Meet my Baby N :)

20 November 2014

Nazar

Assalamualaikum lovelies :)

Tetiba macam teringat nak citer pasal nazar. 

Dulu masa sebelum pregnant, pernah saya keluarkan hasrat pada Hubster nak bagi anak yatim pulut kuning kalau Allah bagi saya rezeki anak. So, technically that hasrat constitutes nazar lah kan?

Lama dah saya buat nazar tu. Months and months before I was pregnant. Sampai dah lupa.

Satu hari tu while I was in the car with Hubster, Allah nak bagi saya petunjuk. Ada bas rumah anak-anak yatim kat sebelah kami. Terus saya teringat yang saya pernah bernazar nak bagi anak-anak yatim makan pulut kuning tu. Tak silap saya masa tu I was about 3-4 months pregnant. Punyalah pelupa.

Balik rumah terus call Mama bagitau pasal nazar saya. Mama cakap boleh je bagi kat anak yatim mana-mana pon and tak semestinya saya kena bagi sendiri. Asalkan bagi anak-anak yatim and tunaikan nazar saya tu.  Mula-mula saya nak buat sendiri kat KL ni tapi mcm taktau mcm mana nak proceed. So saya mintak tolong my eldest sister, Kak Long to arrange for packed pulut kuning. Nasib baik dia ramai contact kat KB sana. 

Alhamdulillah nazar saya tertunai jua. Mama and Kak Long tolong saya pergi distribute sendiri ke rumah anak-anak yatim. 

Rasa macam lega sangat lepas tunaikan nazar. Bayar hutang pon tak rasa lega macam ni. 

Maha Suci Allah bagi saya petunjuk haritu. Syukur Allah masih ingatkan saya. 

Harapan saya semoga perjalanan kandungan saya diredhai Allah dan dipermudahkan segalanya. Insya Allah.



30 October 2014

29 Weeks and Counting

Assalamualaikum semua.

*Tiup blog bersawang*

Wowww... the last blog entry i wrote was like 9 weeks ago! Shame shame. Orang nak ade blog, kita pon nak jugak tapi pemalas nak up entry. Bahaha

OKlah... my story takde benda lain nak cite. About my pregnancy journey je. Gigih kat instagram pon nak letak hashtag #jeespregnancyjourney. Bukan apa, esok2 senang nak trace balik mcm mana rupa time pregnant. Buat gambar sebelum selepas. Kot2 la lepas deliver nanti masih tersimpan extra berbelas2 kg tu. Uhuk!

Btw, I am at 29 weeks now and in my 3rd trimester. Whatttt???

Getting nervous and excited all at the same time. Alhamdulillah baby is doing fine and I am expecting a GIRL! Insya Allah.

Last check-up masa 27 weeks, lil bub weighs about 1.064kg, in line with her growth chart. Finally ibu & papa was able to see a glimpse of her features. Sebak tetiba. Subhanallah. I can finally see what's inside me. The miracle that Allah gave us after a long wait.

Lil bub at 27 weeks

As for me, I gained a whooping 12kgs now. Sob sob sob. My back is aching so badly. The face, hands and feet swollen 'beautifully". LOL. I have sleeping problems too but now no more since dah beli maternity pillow yang super best! Hubster panggil bantal ular sebab dia panjang berlingkar. Best gils tdo memalam. Nyenyak tdo tp mcm biasalah in between tu mesti nak ke toilet a few times. A price you have to pay to be to be a mommy but it's OK, I'm enjoying every tiny seconds of it :)

Tuan tanah 22 weeks vs 28 weeks

Within the past 9 weeks, I've been to Bali (delayed honeymoon dah jadik babymoon) and also Jakarta (mak buyung shopping tak hengat). I'll write about both holidays soon.

Bye for now. 

Muahhhh :)

31 August 2014

Ceritera 20 Weeks

Assalamualaikum lovelies :)

Apa khabar everyone? Missing me? *silamuntah* perasan walaupon takde ramai followers. lol

Alhamdulillah sekarang sudah 20 minggu atau boleh dikataan sudah menginjak ke bulan ke-5. Rasa macam baru je tau pregnant. Pejam celik pejam celik dah separuh jalan menuju ke 40 minggu. Mula rasa debaran. Uhuk!

OKlah nak cite pengalaman jumpa gynea bersalin. Masa last appointment with Dr. Adilah dah bagitau dia siap2 nak bersalin dgn Dr. Idora so she referred me terus ke klinik Dr. Idora. According to her I could set appointment in 4 to 5 weeks. So call lah gitu gini dapat appointment on 11 August 2014.

Nervous jgk nak jmpa Dr. Idora ni. Tanya kawan2 mmg semua kata Dr. Idora ni very nice gynea. Klinik beliau di floor yang sama dengan Dr. Adilah tapi ke dalam sikit. So hari appointment tu pukul 8.30am saya dah smp ke kaunter. Dr masuk pukul 10.00am. Kemain dtg awal sbb takut org ramai. Alhamdulillah dapat No.2. Just to alert, memang kena menunggu lama ye kawan2. Sebab tu sy tak kisah dtg awal sbb malas nk menunggu lama2. 

Haritu Dr masuk lambat gak dalam 10.30am gitu. Rezeki saya patient No.1 takde so saya la dapat masuk dulu. Dr. Idora is a very very nice lady. She speaks softly and bagi thorough explanation. She showed me every angle of the baby, measured all the bones, limbs and informed me that the baby grows proportionately according to his/her age i.e masa tu dalam 17-18 weeks.

Sebak sangat bila dapat tgk baby gerak2 bila Dr. moves the ultrasound device on my tummy. Hubster takde teman saya haritu sebab dia kena kerja, tak dapat elak. Kalau tak dia pon nanti mengalir air mata tgk. Mind u my husband has a soft heart. Hahaha

Saya tanya Dr. boleh tau gender ke tak? Dr kata too early to tell sub too small but she tried to find it anyhow. I can see the baby moved his/her legs when Dr. cuba kacau2 on the tummy. Pastu dia stop & still kepit both legs. Dr. laughed and said "your baby is so shy".

Hmmm...Takpelah. next check up kita cuba lagi ye sayang?

Before balik Dr. showed me the baby's growth chart and the measurement of every parts. He/she is just 158grams at that time. Too small and tiny!

I also got his/her 4D picture tapi facing down, showing his/her butt to ibu. Malu-malu kucing plak dia ye!



To-date, I've gained a whooping 5kgs! Thanks to the food cravings and munchings! My tummy is getting bigger too. Baru feeling preggy now. Syukur dengan kurniaan Allah ini. Thot I wld never have the chance to get pregnant and Allah finally granted me this greatest feeling on earth.

I am gonna be 21 weeks this coming Tuesday. I can feel butterflies in my stomach and rata2 my friends said it's the early sign of baby kicking. 

Blessed.

Syukur Alhamdulillah. Harap semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan.

Insya Allah :)

Nota kaki : To all my TTC friends, I never stop praying for you guys, hoping to hear good news everyday. Remember, Allah is the best planner of all. Patience is what it takes. Love you all to the moon and back. *Hugs*


15 August 2014

Eid Mubarak 1435H

Assalamualaikum my lovely friends.

Still not to late to wish you all Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Batin. Maaf juga andai ade terkasar bahasa, terguris hati dan segala ter lah. Hehe.

Tahun ni saya raya di Penang dulu, belah Hubster. Kemudian balik ke KB raya ke-3. Balik ke KL semula hari Isnin raya ke-8 sebab nak elak jam punya pasal.

Tahun ni tema kami emerald green, pilihan Hubster terchenta. Layankan aje lah so beli baju melayu dan baju saya dari kain yang sama. Hubster kata color mesti satu tone and from the same kain, barulah sedondon namanya. Apa2 lah syg.

Tahun ni juga sudah tiada segala soalan-soalan cepumas yang menyakitkan hati jiwa raga seperti tahun2 lepas. Ditukar dgn soalan "dah berapa bulan?", "bila due?", "dah tau ke boy or girl?" etc.

Alhamdulillah untuk segalanya ya Allah. Tahun ni kami beraya berdua dan half baked in the oven :)

Tahun depan, insya Allah bertiga pula.

Semoga segalanya dipermudahkan. Insya Allah


11 July 2014

13 Weeks

Assalamualaikum.

I hope it's not too late to wish Salam Ramadhan Al-Mubarak. Sedar tak sedar harini dah masuk hari ke 13 kita semua umat Islam berpuasa. Alhamdulillah. Semoga Ramadhan kali ini kita semua dapat mempertingkatkan lagi ibadah kepadaNya. Insya Allah.

Praised to Allah too that this week my pregnancy has reached its 13th week and I am officially off the 1st trimester. Syukur Ya Allah. All the morning sickness has long gone, had it only for the first few weeks I knew I was pregnant. However, the craving is still ON as usual. I had cravings like laksa penang and most of the time I like to eat pasta! Before pregnant I'm not a big fan of pasta and surprisingly I am now!! Hehehehe :)

Last Wednesday (9 July 2014) was my last appointment with Dr. Adilah Ahmat. She took care of me for the last 7 weeks to ensure that my baby is ok. Biasa la kan. I am a PCOS patient so the risk of getting miscarriage is higher and maximum care is required masa 1st trimester. Syukur Alhamdulillah Allah made it easy for me and baby. 

Sedih sangat nak berpisah dengan Dr.Adilah. I have been with her since November 2012 ever since I started my fertility treatment. She's a doctor with full package; pretty, smart & nice, all grouped into one. Before the end of the consultation Dr. Adilah nasihat suruh breastfeed baby walau mcm manapun and she then terus refer me to Dr. Edora, whom I will see in 3 to 4 weeks time for my antenatal check-up and Insya Allah soon, deliver.

Sebelum keluar bilik doktor tu sempat amik gambar dulu buat kenang-kenangan dengan the pretty doctor.

Please excuse my super chubby look! lol

And the baby??? Yeah, he/she is super healthy! Loooookkk!!



Semoga perjalanan kandungan saya dipermudahkan Allah. Insya Allah :)

p/s : kepada kawan2 TTC, saya sentiasa doakan kalian akan dikurniakan zuriat juga suatu hari nanti. Have faith in Allah. He is indeed the best planner of all !!

04 June 2014

4 Wonderful Years

Alhamdulillah harini genap 4 tahun usia perkahwinan saya dan suami. 

Thank you for the wonderful adventure, Hubster. I hope to have many more years of great adventure ahead, joy, happiness and neverending life's good things. Thank you for patiently keeping up with my tantrums, whims and fancies. Even though, there be rough rides for us throughout the 4 years but I'm glad we've made it through.


Syukur juga di atas kurniaan Allah paling tidak ternilai pada kami berdua. Alhamdulillah I am now 2 months pregnant! Syukur syukur syukur yang tak terhingga. Akhirnya Allah makbulkan doa kami setelah 4 tahun menunggu dengan sabar. Allah Maha Besar, saya berjaya mengandung naturally. I have stopped treatment with Dr.Adilah snce October last year and in March I embarked on healthy diet and lifestyle which ended up me losing 8 kgs. In April I went to a homeopathy centre in Kelana Jaya (read about it from fellow blogger, Yannie of Idreamoflittlebunnies). Alhamdulillah on 27 May 2014, I was confirmed pregnant. I will share about that homeopathy centre in my next post ya!


Happy Anniversary, Hubster! I love you endlessly till Jannah :)

Doakan semoga Allah permudahkan segalanya untuk kami berdua dan semoga Baby saya sihat dan selamat dilahirkan kelak.

Insya Allah :)

22 May 2014

Sabah Trip 2014 : KK Town & Karambunai

Assalamualaikum lovelies,

It's been quite a while now since I last scribbled in this. Missing me? I bet NOT! 

I am still as malas as usual to write. Too many things to update but too lazy to do so. Laziness & me is not a new thing. A perfect combo I think! lol

I am in my Day 3 of my #90dayschallenge. Last time my diet went kaput cos too many cheating. Sangat tak berhemah tau. Went to Sabah and Langkawi. So hard to resist food when you went for vacay kan? Alasan sgt tau!

I'm gonna share with you about my trip to Sabah with my girls (Danee, Anis, Tommy and Kak Jah), celebrating Anis's last moment as a Bachelorette! She's getting hitched after Raya. Mind you that this is strictly-for-ladies trip. I got my permission to join the bandwagon so off we went for a 3-days-2-Nights trip.

Our flight was on 2 May 2014. Me and Danee were on the same flight while the rest flew with different airlines with different time. But our meeting point is the same. We boarded a car for 3 days (RM240). Our destinations would be Karambunai and Kundasang where we have made prior bookings for Nexus Karambunai and Kundasang Pine Resort.



I've always looked forward for this trip as we never had any trip as such together. We've been friends like 14 years now (since our MRSM days) and this trip will help to bring us together again like we used to during our teenage days. Now since that Danee and me are married, we barely see each other that often.

Our first pitstop before heading to Karambunai was of course Pasar Phillipines, where you can get all sort of souvenirs and dried seafood macam ikan bilis, udang kering etc. I bought some ikan bilis, udang kering and keropok amplang to bring home. Feeling mak2 sangat to buy those things. Hehe



Selesai urusan beli-belah so we headed to Nexus, Karambunai. I've been to Nexus once during my honeymoon trip back then in 2010. It took us nearly 1 hour to reach Karambunai from KK town. Thanks to Waze, it comes in handy.

The place was breathtaking. It was so serene that I feel like staying there forever. I booked 2 room (adjoined). Danee & me in 1 room while Anis, Tommy & Kak Jah in 1 room.







That night we went for dinner outside. Most reviews mentioned about Gayang Seafood. We wazed the place but got lost sampai area 1 Borneo. Then we tried again until we finally found it. Rupanya dekat je dengan our Hotel. The food was awesome. Orang memang super ramai and please expect delay. We ordered udang butter, steamed fish, chilli crab, kepah kam heong, sotong black pepper, garlic fried rice and 2 veges. Cost us nearly RM300 and we only pay like RM60 per head. Super cheap! I told them I wanna go again before we departed and all of them agreed! 



We checked out around 12.00pm and before we headed to Kundasang, we went to Borneo Spa for a 15-minute complimentary shoulder massage. The spa was amazingly beautiful and the massage was sangat sedap. Rugi tak register on the first day tu!






While waiting for the other girls to finish their turn, me & danee went to check-out and had a chance to snap around. So enjoy the pictures ok!









It's so sad to bid goodbye to Nexus Karambunai. Thank you for the great hospitality. I will surely come back!

Next entry nanti I will tell you about my trip to Rumah Terbalik, Desa Dairy Farm and our first experience witnessing Gunung Kinabalu live with our own eyes!

Tata!



14 April 2014

Atkins : Day 35

Lost 7kg to-date. I have 18kgs to shred and another 55 days till my last day of my 90 days challenge. May the force be with me.

Insya Allah :)

26 March 2014

Atkins : Day 16

Alhamdulillah. Masih lagi bertahan. After 16 days, I've lost 5kgs. A record for myself! *tepuktangan* Whhoopie!!
 
Masih lagi juga tidak terpesong iman dan nafsu makan. Semoga terus istiqamah dalam cabaran 90 hariku ini :)
 
Selain jaga makan, bersenam juga perlu. Makanya terpaksa kugagahkan jua kaki dan badan yang berat ini untuk ke gym. Office ade gym facility tapi staff yang malas. Mengata diri sendiri. Wakakakaka!
 
I've started gym last week, 3x a week (Monday, Tuesday & Thursday). Did cardio, squats and flat stomach routines which I learned from Youtube. Sweat memang tak ingat dunia. Baju dan tudung boleh perah keluar air sebaldi. But the calories I burned satisfied me the most! Last week punya workout tak pakai my Polar watch sebab dah mati battery. Weekend haritu baru gi tukar baru. So boleh la nak berbangga tunjuk kat Insta jumlah kalori yang terkorban.Hikhik.
 
Semangat masih belum padam. Insya Allah semoga cabaran 90 hari saya berterusan ke 90 hari berikutnya. Raya with different size maybe? teehee. Peace y'all!
 
Kbye!

Monday, 24/3/14

Tuesday, 25/3/14


18 March 2014

Atkins : Day 8

Today marked my 8th day with strict Atkins diet. I started fresh on 11 March 2014 and tadi timbang dah kurang 2kg. Alhamdulillah. Hubster has also officially joined my atkins bandwagon yesterday. 

My progress may be a little slow in terms of KG reduced but it's OK. I'd rather go slowly than nothing. Before, it's so hard to shred even 100g, now I can smile to myself. So far baju ade a few yang dah makin longgar. Hubster kata mcm xde perubahan pon. Duhhh! Dia tgk hari2 mana la nmpk.

I started to like my diet journey as I can be creative in my way of cooking and also control the substance I put in. Maybe this would be the starting point of eating healthily, looking at the current conditions now.

Insya Allah will stay strong and determined like all my fellow Atkiners yang dah berjaya. Mana tau after losing weight I can easily get pregnant? Insya Allah.

Wish me luck lovelies!



Bulan Madu di Awan Biru

Assalamualaikum dear readers.

Tajuk entry kemain kan? Hehe. Went to Matta Fair 2014 last Sunday. Niat di hati nak usyar2 je sebab Hubster kata baik beli Groupon je murah. Jalan2 kat Hall Domestic/ASEAN jek mampu setakat ni.  Uhuk!Hubster kata next year kita aim Hall Negara Omputih lak. Lol.

Rakyat jelata macam biasa ramai-tak-tau-nak-describe-cemana. Aircond pon dah x rasa. Bersesak2 berpeluh keti. Terus cair make-up mak!

Jalan punya jalan terus nampak satu booth ni. Agak besar and ramai pula orang-orangan yang dok close deal situ. Terus keluar lampu tepi kepala. Ah hah! Maka masuklah kami suami isteri. Mula2 saje je nk survey2 bermanis mulut sebab xde niat nk beli. Skali bila dia show Honeymoon/Romantic package trus la org yg duduk sebelah (read Hubster) ni buntang mata interested. Ceh! In 10 mins he agreed! Haiyoo cik abg ni. Ckp tak serupa bikin maaaa. So dengan lajunya sign form & bayar 50% booking.

Some says the package is still expensive tho diorg bukak booth at Matta Fair. Tapi takpelah. Sekali setahun. Bukan selalu nak g holiday puas2 mcm ni. Dah lama teringin nak go tempat tersebut & now we are one step closer to it. So now tggl book flight tix sajalah. Bestnyaaaa! Teruja sgt tau! 

Oh June please come fast!

p/s: Ehem...June tu kan anniversary & birthday month i olss!Ihiksss :)

Teaser :)

05 March 2014

Cabaran 90 Hari

Assalamualaikum.
 
Bila baca blog kawan2 tengok memasing sibuk buat cabaran 90 hari. Dah lama dah tengok orang buat tapi biasalah hakak ni memang malas nak bercabaran bagai.
 
Alkisahnya satu hari macam tergerak hati nak cuba sebab rasa diri ni macam terlampau gemuk. Baju semua mengketat. Apatah lagi seluar bagai. *menangistengokbadansendiri*
 
So as one of my 2014's resolution, I want to lose weight. Kali ni memang betul. Tak tipu.
 
Saya suka tengok InaAchik punya cara diet dan makan yang dia amalkan juga senang nak buat. So terus follow and belajar selok belok Low Carb, High Fat diet. Rupanya ini adalah salah satu cabang Atkins.
 
Semangat okeh.
 
Diet LCHF tu started last Monday. Mula2 konon nak buat next week sebab dis wknd kan wedding adik ipar (alasan sebenarnya). Trial period lah kiranya. Tapi bila dah start and tgk plak success story org2 yang hardcore dan istiqamah terus membara semangat waja.
 
Saya biasa bangun pagi2 untuk masak bento breakfast & lunch kami suami isteri utk dibawa ke ofis. Masak sendiri is easier sebab food kat office very limited choice. If ada pon expensive la kat kedai2 luar sana. So masak sndiri lebih jimat & I can be creative too with the food that I wanna eat. At least boleh variasikan makanan so that tak cepat jemu.

Alhamdulillah hari ni sudah Day 3. Another 87 days to go.
 
Kat bawah ni contoh bento yang saya sediakan. Gigih kan bangun awal pagi masak bagai. It's ok. Sebelum ni saya memang bukan a morning person. Now dah beransur2 pupuk utk jadi morning person. Insya Allah.
 
Doakan saya ye kawan-kawan.

p/s : menu Day 1 lupa nak snap pic. But I ate Cheesy Omelette for breakfast and Omelette with spinach & chilli for lunch.

Day 2 : Cheesy Omelette with chicken cocktails (brkfst) & butter chicken with raw veges (lunch)

Day 3 : Cheesy Omelette for Hubster, Tuna Omelette for me (brkfst) & Grilled Chicken Salad (lunch)



21 February 2014

Begitu Begini

Assalamualaikum.
 
Pejam celik pejam celik rupanya dah 1 bulan blog ni ditinggalkan. *tiupblogbersawang* hehe. Tiap2 hari memang ade fikir nak type entry. Macam2 cerita nak diceritakan. Tapi biasalah. Sampai rumah je terus passed out.
 
I was too busy for the past 1 month. Everything was topsy turvy. Ingatkan awal tahun masih boleh buat kerja main-main. Sedih. At one point, I felt like quitting but hold back bila memikirkan ade lagi 2 tahun nak serve scholarship bond *kesat air mata*. I was on a project which I was being nominated along with a fellow colleague. Yes, at first memang teamwork but in the end it was a one man show. The boss will most likely refer any matters pertaining to the project to me. Just because I am a lawyer by qualification. Just becos I know how to read the law. It's not fair! In the end, it's just between me and him doing the work. I worked hard for it for 3 weeks in a row now, abandoning all other piling work on my desk.
 
Nasib baik ade helpful and understanding husband. He did the laundry, swept the floors and prepared his own food and even mine! Alhamdulillah syukur. Hopefully when February ended, my misery will also sweep away too. I could have my life back. Insya Allah.
 
Usaha TTC? Masih belum berusaha sepenuhnya. Tak boleh nak concentrate. More so when hari2 balik keje stress manjang. Macam mana nk berusaha? Haha. Insya Allah. When everything dah settle down and reda sikit keje, akan resume jumpa Doc Adilah and start treatment seterusnya.
 
Tu je lah nak cite. Luahan rasa di hari Jumaat.
 
Have a nice weekend my sayangs!
 

22 January 2014

Tahun Baru 2014

Assalamualaikum.

Hari ni dah 22 hari kita di bulan Januari 2014. Baru nak wish Happy New Year 2014! Takpe la kan. still bulan Januari.

Malas nak memblog sekarang ni. Mood masih tak datang. Ni baru baik demam. Last demam 13 Dec 2013 then 2 mggu lepas caught fever, flu and cough again. Haih. Sejak2 umur dah nak bertukar angka depan ni, badan pon dah tak berapa kuat. Ceh, cakap macam la tua sgt kan??

Btw, nothing much to hope for 2014. Same old same old resolutions. Nak loose weight. Tetap jugak fail. Kena istiqamah macam Yani. Inspired tengok beliau laki bini.

Tahun 2014 masih lagi berharap dapat rezeki baby dan rezeki-rezeki lain. Insya Allah.

Usaha TTC? Masih belum resume anything. Sekarang stop treatment sebab 2013 dah banyak sangat makan ubat. Insya Allah will continue with IUI this year. Let see next cycle lah mcm mana. Bestnya Yana aka Sizuka dah start buat prosedue IVF. Jee doakan yang terbaik untuk Yana k!

Tu je lah harini.

Kbye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...