11 September 2013

Bimbang

Harini saya dah CD31. Patut Cik Red Flag datang menyapa semalam ikut kira2 nya lah. Biasa sebelum ia datang mcm seminggu sebelum camtu, saya akan rasa sore breasts. Memang itulah symptomnya. Setiap kali Cik Red Flag nak datang ziarah. Tapi kali ni takde rasa pape. Saya risau period cycle sy kembali tak normal. Macam dulu. Huhu.

Saya baru nak start balik with Dr.Adilah untuk next cycle tapi mcm mana ni. Saya rasa nak tggu lagi seminggu tengok cemana. Kalau still tak datang jugak kenalah lah saya pergi balik jumpa Dr.Adilah. Matilah kena lecture panjang lebar. Yelah. Sebelum ni kemain beria sukahati period cycle dah kembali normal tanpa medication. Tapi sekarang belum sempat habis treatment dah nak jadi camni.  

Risau lah. Ada tak kwn2 yang problem macam saya ni? HELPPPP!!!

2 comments:

BaTiK_PiNk said...

Jee, Yani ni skrg dlm dilema. Dulu nak sangat period, alhamdulillah Allah izinkan....ok fine! Skrg bila dah period, rasa macam berbelah bahagi...kalau dah start rasa sore breast, automatik dah tahu AKAN period, which is belum ada rezeki lagi.....Allah, manusia tak pernah lepas dari sikap tamak kan? Allah dah beri, kita dapat tapi masih belum bersyukur...

Jee Abdullah said...

tulah Yani. Agreed. Kita ni tak pernah rasa cukup dengan pemberianNya kan? Jom kita sama doakan supaya apa yang kita nak sgt tu Allah akan tunaikan jugak satu hari nanti. Insya Allah. *hugs*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...