22 January 2014

Tahun Baru 2014

Assalamualaikum.

Hari ni dah 22 hari kita di bulan Januari 2014. Baru nak wish Happy New Year 2014! Takpe la kan. still bulan Januari.

Malas nak memblog sekarang ni. Mood masih tak datang. Ni baru baik demam. Last demam 13 Dec 2013 then 2 mggu lepas caught fever, flu and cough again. Haih. Sejak2 umur dah nak bertukar angka depan ni, badan pon dah tak berapa kuat. Ceh, cakap macam la tua sgt kan??

Btw, nothing much to hope for 2014. Same old same old resolutions. Nak loose weight. Tetap jugak fail. Kena istiqamah macam Yani. Inspired tengok beliau laki bini.

Tahun 2014 masih lagi berharap dapat rezeki baby dan rezeki-rezeki lain. Insya Allah.

Usaha TTC? Masih belum resume anything. Sekarang stop treatment sebab 2013 dah banyak sangat makan ubat. Insya Allah will continue with IUI this year. Let see next cycle lah mcm mana. Bestnya Yana aka Sizuka dah start buat prosedue IVF. Jee doakan yang terbaik untuk Yana k!

Tu je lah harini.

Kbye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...