13 August 2015

Inikan Raya

Assalamualaikum semua.

Masih lagi di bulan Syawal. Harap tak terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. maaf jika terkasar bahasa, terguris hati sesiapa yang pernah singgah ke blog ni.

Alhamdulillah tahun ini tahun ke-6 kami suami isteri beraya bersama. Lebih bermakna bila ada ahli baru menyerikan suasana. Sapa lagi kalau bukan si kenit Naura. Hehe. Raya haritu dia 6 bulan. Hari isnin haritu dia cukup 7 bulan. 

Raya kali ini #teamrayakampungsendiri. Saya beraya di Kota Bharu. Tersangat best baq angggg! Hehehe. Tapi yang tak best raya ke-3 dah gerak balik KL sebab Hubster kene keja (since baru je tukar keje kan).

Oklah tu je nak cite kali ni. :)

Again, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Salam #kosongkosong dari Jee, Shahril & Naura Safeeya






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...