19 December 2011

Sembang Pagi Isnin

Kebiasaannya kan, hari ni adalah hari Isnin berkaler biru atau bahasa omputihnya, Monday Blues y'all!! Tapi hari ni langsung xde unsur2 kebiruan...hehehe. Nak tau kenapa????



Betul ke nak tau ni???










Betul ni??? Serious???













Sebabnya adalaaaaahhhh.....jeng jeng jeng!!!
























Picture rembat dari belog ex-roomate ku Huda


Yeszaaa...It's Bonus Pay Dayyyy!!! Alhamdulillah...syukur ke atas nikmat yang diberikan olehNya. Even though takdelah byk mana, propa je lebih tapi syukurlah daripada takde langsung. Ye dok??

Sekarang ni, ahkak tgh gigih buat kira2 dalam buku ledger...(mcm le aku ni student account..haha). Sebelum joli sakan kenalah tolak segala utang dulu yer..hahaha. So tengahari ni ke SOGO lah akak kau ni.. sesaje jer nak melabur kt situ..pelaburan lumayan kah???? Ekau pikirlah sendiri!!!

p/s : curi2 time buat entry ni... padahal bos tengah dok menjerit2 soh submit pending work aku ni haaa....pffft!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...