09 December 2011

Wedding Pictures Part 1 (Haruslah Feeling Macam Baru Kawen Smlm...)



Memalam ni tetiba feeling zaman baru2 kawen setahun setengah lepas kekdahnyer. So just nak share ler gambar2 masa wedding saya itewww (wahh tulisan feeling bdk umo 15thn...hahahaha) yang dok janji nak letak sini tapi x letak2..hahaha :p Pengantin dalam gambar pon udah jadi pengantin basi dan ganyut dah. 

(tapi sebenarnya nak menangis menengokkan keadaan rupa tuboh ku yang ramping itu...apakan daya. mak dah gems skrg nok!!GEMS okayyy!!!)

Ok, dah lari tajuk... btw, my photographer was Fazi by Fazi Artwork. His work was not so satisfactory la. so-so je. Harga boleh tahan lah mahal nya tapi kalo nak di bandingkan ngan photographer skrg ni yang dah macam cendawan tumbuh tu....emm...dia masih lagi byk kena belajar. Tapi takpelah. bukan sume gambor yang ditangkapnye idak cantik..ade le jgk yg cntiknyerrr... So enjoinceeee!!

1) Hantaran for Him
(sumer ni hasil tangan Mama tercinta. Pandai tak mak saya gubah??? Nak tempah pon boleh..hehe)









2) Nikah (04.06.2010, Friday)
(I was given away by arwah Papa. He had wanted to do the akad on his own for so long and finally he did for his last daughter... anak manja Papa ;p)

Make-up by Kak La from N Touch & N Bride Couture
Totally loooooving it to bits!
















Hmm....banyak ler plok gambar sy letak...panjang berjeloooo.haha. next post kang saya upload lagi gambar time resepsi kat umah saya dan juga pengantin (ganyut..oops!) lelaki...

p/s : Ketawa berdekah-dekah (err...macam ayat karangan jer...kkekekekek)




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...