12 December 2011

Mari Menternak Lemak : Ikan Bakar Tanglin

Lunch hari ni telah disponsor oleh teman baik selamanya atau BFF dalam bahasa omputihnya, Shah. Tempat yang dituju adalah tidak lain tidak bukan iaitu Medan Ikan Bakar Tanglin yang dekat dengan Lake Garden tu. When we arrived, people were overflowing the place. Masyarakat majmuk Malaysia yang maha ramai. I've never been here before this. Penah dgr org cite2 je lah betapa sedapnya ikan bakar dia. And so here I am today to taste the scrumptiousness of the ikan bakar myself.

Our lauk for lunch, well...part of it. haha

Ira...too excited to eat ;)
Shima...menikmati...;p

Mazni (specky) and teman baik selamanya, Encik Shah
These are mine...blessed!
Kak Aga...masih menikmati nampaknya...
Kak Normah...our so called personal trainer :)
Licin sudaaaa...burppp!

My verdict for the day....M.A.R.V.E.L.L.O.U.S!!! Memang tidak syak lagi, syedappppp! Kalo boleh esok nak lagi..tambah sedap biler makan tu free sebab orang belanja. hehe :)

But if I were to compare with Ikan Bakar Jalan Bellamy macam susah nak cakap. Both places have their own signature taste. Both pon sedap so tak leh nak buat comparison. Ok, please don't ask me cos I can't decide. hahahahah

Till my next post.. Toodles !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...