18 December 2011

Wedding Pictures Part II - Reception at Kota Bharu

As promised, ahkak dengan gigihnya meng'upload' gambar2 wedding reception masa kat Kota Bharu. Org busy letak gmbr kawen, haku pon nakkkk jugakkk...hehe. Menangis lagi sekali deknon akak tgk gmbr2 kawen akak ni. Bila lah nak kurus balik yer?? Agak2 kalo akak buat 2012 New Year Resolution ni jadi ke idak ek? insya Allah. Kalo nengok kan baju2 kurung moden & kebaya dalam almari tu mmg berkobar2 lah nk kurusnya tp tgk makanan kalooo...aku pengsan! Azam baru ke mana, motivation ke mana. *sigh*

Tapi takpe, we'll just wait & see. hheheh.. Oklah, whatever it is, layankan sajer gambar2 di bawah ni :) Wait for the next entry on wedding pictures Part III - Penang reception...









































No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...