18 March 2014

Bulan Madu di Awan Biru

Assalamualaikum dear readers.

Tajuk entry kemain kan? Hehe. Went to Matta Fair 2014 last Sunday. Niat di hati nak usyar2 je sebab Hubster kata baik beli Groupon je murah. Jalan2 kat Hall Domestic/ASEAN jek mampu setakat ni.  Uhuk!Hubster kata next year kita aim Hall Negara Omputih lak. Lol.

Rakyat jelata macam biasa ramai-tak-tau-nak-describe-cemana. Aircond pon dah x rasa. Bersesak2 berpeluh keti. Terus cair make-up mak!

Jalan punya jalan terus nampak satu booth ni. Agak besar and ramai pula orang-orangan yang dok close deal situ. Terus keluar lampu tepi kepala. Ah hah! Maka masuklah kami suami isteri. Mula2 saje je nk survey2 bermanis mulut sebab xde niat nk beli. Skali bila dia show Honeymoon/Romantic package trus la org yg duduk sebelah (read Hubster) ni buntang mata interested. Ceh! In 10 mins he agreed! Haiyoo cik abg ni. Ckp tak serupa bikin maaaa. So dengan lajunya sign form & bayar 50% booking.

Some says the package is still expensive tho diorg bukak booth at Matta Fair. Tapi takpelah. Sekali setahun. Bukan selalu nak g holiday puas2 mcm ni. Dah lama teringin nak go tempat tersebut & now we are one step closer to it. So now tggl book flight tix sajalah. Bestnyaaaa! Teruja sgt tau! 

Oh June please come fast!

p/s: Ehem...June tu kan anniversary & birthday month i olss!Ihiksss :)

Teaser :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...