30 July 2013

TTC oh TTC

Hari ni baru discover term baru TTC (Trying to Conceive). Siap google okeh. Gigih tak gigih. It started with a comment by Kekda aka Puan Stoberi of which she informed of her TTC problem. Puas jugak teka apa tu TTC tapi tak jumpa. Last-last google jugak saya cari. 

Bila google je terus keluar blog list yang ade entry pasal TTC and I found out that ramai blogger lain yang mengalami nasib yang sama macam saya. Cuba berusaha untuk mendapatkan cahaya mata. 

Salam perkenalan untuk kawan-kawan baru saya. Kalau follow saya terima kasih saya ucapkan. Belog picisan. Belum tentu ada yang membaca. Suka bila ada somebody else with the same problem. At least boleh share sesama experience.

Teruja!


6 comments:

LiN said...

berminat tak nak try supplements from shaklee?if berminat, sy bole guide... :)ni link blog sy:

http://sesukadansesukihatiku.blogspot.com/

Salam ukhuwah! ;)

zarith said...

i'm ttcian too!!!
good luck.
do follow me back k.. =)

Jee Abdullah said...

Cik Lin, saya memang ade teringin nak try tp maybe lepas raya kot.

Zarith, yes, kita dah follow awak tau!


Mya said...

akak pun TTC jugak :)

Jee Abdullah said...

kak maya..marilah kita support sesama TTCians. tapi akak at least dh ade sorg pengubat hati :)

PUANSTOBERI said...

Ramai kengkawan senasib kita ni Jee. nati bule bertukar2 citer :)

Semangat TTCians. HIkhik

p/s : Jee.. emel akak no phone Jee.. mana lah tau..kut takde buat apa nati, buleh akak w.app Jee, kita mandi kolam ke pas raya nati. Hikhik.
Emel : idaramli2011@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...