22 January 2014

Tahun Baru 2014

Assalamualaikum.

Hari ni dah 22 hari kita di bulan Januari 2014. Baru nak wish Happy New Year 2014! Takpe la kan. still bulan Januari.

Malas nak memblog sekarang ni. Mood masih tak datang. Ni baru baik demam. Last demam 13 Dec 2013 then 2 mggu lepas caught fever, flu and cough again. Haih. Sejak2 umur dah nak bertukar angka depan ni, badan pon dah tak berapa kuat. Ceh, cakap macam la tua sgt kan??

Btw, nothing much to hope for 2014. Same old same old resolutions. Nak loose weight. Tetap jugak fail. Kena istiqamah macam Yani. Inspired tengok beliau laki bini.

Tahun 2014 masih lagi berharap dapat rezeki baby dan rezeki-rezeki lain. Insya Allah.

Usaha TTC? Masih belum resume anything. Sekarang stop treatment sebab 2013 dah banyak sangat makan ubat. Insya Allah will continue with IUI this year. Let see next cycle lah mcm mana. Bestnya Yana aka Sizuka dah start buat prosedue IVF. Jee doakan yang terbaik untuk Yana k!

Tu je lah harini.

Kbye!

4 comments:

sweet tooth said...

One step at a time Jee, InshaAllah...smg tercapai segala hajat :-)

zarith said...

Hai Jee...
betul kata sweet tooth, one step at a time...
Anyway, saya ada nampak Jee letak link blog saya under "fellow TTC friends". Thanks. Tapi itu blog saya yang lain. Untuk TTC matter, saya tulis kat warariesb2b.blogspot.com.Hopefully boleh tukar. Nanti tak tersampai entri sepatutnya.

Minggu depan saya baru nak start 2nd cycle treatment dengan dr adilah.

Jee Abdullah said...

TQ sweet tooth. one step at a time

zarith, oh ye ke. nnt kita tukar link tu k. hopefully dpt jumpa zarith in person kalo bump kt klinik doc adilah :)

ILY said...

Hi Jee,

Ily doakan semoga tercapai hajat-hajat Jee. InshaAllah. Fighting!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...