17 December 2013

Saya Mau Makan

Assalamualaikum

Dah lama sy biar blog ni terbengkalai. Semenjak dua menjak ni badan tak sihat. Oh no no no! Jangan speku okeh. Belum rezeki lagi.

Last week, the whole week tak sihat. Start dgn flu, cough and sore throat. Isnin hingga khamis saya gagahkan jgk pegi ofis sebab ade important meetings and presentations to attend to. Jumaat saya MC sbb demam teruk. Maybe kena hujan kot hari sebelumnya. Then the whole weekend duduk rumah je berehat tak ke mana. 

Since saya tak sihat, selera makan takde. Memang hari2 kena pk nak mkn apa for breakfast, lunch and dinner. Boleh dikatakan saya byk membazir sbb makan mesti tak habis. Kadang tu memang tak makan langsung satu hari sampai badan menggigil but tak lapar. 

So harini dah cukup seminggu saya takde selera makan. Kawan2 ckp good sebab naturally can lose weight. Konon! but Hubster paksa saya makan. Kalau tak lembik nnt. Entahlah. Saya tak suka macam ni. Allah bagi dugaan hilang nikmat makan sekejap.

Hopefully I regain my appetite soon. Insya Allah.

Tu je lah nak mencecer hari ni. Insya Allah akan try utk active balik tulis menulis blog ni. 

Papai!

1 comment:

iwannabeumie said...

Jee, tk cre k..semoga jee cepat2 sembuh ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...