11 June 2013

Chit Chat

This morning's conversation with Hubster:

Me : Yang, today 2 people said i look like I've lost weight but I think I've gained so much more!
Hubster : haha. itu ilusi optic. syg maybe turun kat bahagian lain tapi makin naik kat perut *evil laugh*
Me : ok noted.

Moral down. Baru nak happy sbb ade org tegur dah turun berat badan :(

2 comments:

PUANSTOBERI said...

Hai jiran. Hihi. I pun lupa dah bila ada drop komen tu.
But, 1 thing lagi persamaan kita yg I discover bila masuk blog ni kita ada masalah dlm TTC rupanya. U operate utk PCOS n mine; baru je buat laps utk remove cyst n fibroid last month (22 May). I buat kt Dr Hamid Arshat.
Apa pun, sama2 la kita berdoa agar semuanya dipermudah kan. kan?? :)

Jee Abdullah said...

hi cik puan stoberi aka jiranku. oh ade cyst & fibroid ke? dr hamid arshat tu famous kan? nmpk mcm ramai je org pg jmpa dia. sama2 kita doakan bersama ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...