15 August 2014

Eid Mubarak 1435H

Assalamualaikum my lovely friends.

Still not to late to wish you all Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Batin. Maaf juga andai ade terkasar bahasa, terguris hati dan segala ter lah. Hehe.

Tahun ni saya raya di Penang dulu, belah Hubster. Kemudian balik ke KB raya ke-3. Balik ke KL semula hari Isnin raya ke-8 sebab nak elak jam punya pasal.

Tahun ni tema kami emerald green, pilihan Hubster terchenta. Layankan aje lah so beli baju melayu dan baju saya dari kain yang sama. Hubster kata color mesti satu tone and from the same kain, barulah sedondon namanya. Apa2 lah syg.

Tahun ni juga sudah tiada segala soalan-soalan cepumas yang menyakitkan hati jiwa raga seperti tahun2 lepas. Ditukar dgn soalan "dah berapa bulan?", "bila due?", "dah tau ke boy or girl?" etc.

Alhamdulillah untuk segalanya ya Allah. Tahun ni kami beraya berdua dan half baked in the oven :)

Tahun depan, insya Allah bertiga pula.

Semoga segalanya dipermudahkan. Insya Allah


4 comments:

ILY said...

Selamat hari raya Jee.

Alhamdulillah. Congrats on your pregnancy. Ily tertinggal keretapi, baru tau good news ni. Semoga dipermudahkan semuanya :)

muis ismail said...


Assalam..

Seronok kan raya tahun ni? Tahun depan lagi seronok, dengan baby.hihi
Untung jee n hubby.

Btw selamat hari raya to u :)

Mrs Sweet said...

Salam Jee..

Lawaaaa..ha ah kan thn ni mmg thn emerald green kot sbb mata ni klau tgk emerald green mst bekenan..hehe

papepun take care, jelas sgt dah baby bump tu, alhamdulillah takde lg soalan2 cepucemas tu :-)

Jee Abdullah said...

Thank you ILY, MUIS & MRS SWEET (INTAN). Alhamdulillah utk segalanya :)

Untuk ILY & MUIS, you time will eventually come. keep on praying k!

INTAN, tak yah nak jeles la psl baby bump tu. kan dah ade last year. and maybe this year lagi sekali?? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...