24 October 2012

Aidiladha & Cerita Jubah

Aidiladha is coming soon. This is my first year performing qurban. Sangat teruja. Esok saya balik kampung with dearest Hubster. Double teruja. Heeeee :)

Biasanya kalau Raya Haji ni ade baju baru macam Aidilfitri tak? Dulu masa kecik2 Mama selalu jahitkan baju kurung baru but bila dah dewasa ni tak de lah nak berbaju baru. Pakai je baju mana yang ada. This year pon saya takde baju baru but last night while doing some packing, I saw this fishtail jubah which I bought from Muslimah Attire. Never worn. Sebab? Sangat besar and when I wore, I look like a big green bag! huhu. I gave it a try once again, getting bigger than before since now I've lost some weight. So, I took a pin and pinned it at the back! Looks weird from behind but at least still have the curve from the side view :) Hubster said to properly sew at the back untuk bagi dia nampak kemas.

So I decided to wear this during Aidiladha. Yippeeee!

Suka dengan jubah ni sebab when you walk it sways with your movement. Double like!

Kalau berminat, can visit their FB shop under the name of Muslimah Attire. They carry banyak range of muslimah/hijabis jubah and dresses. Sangat lawa! Saya beli size XL ingatkan macam boleh muat2, sekali beli besar le plak. When you place order, MA akan confirm your measurement first and they will advise on what size you'll suitable with. That's why it's important to know your the measurement of your body. Macam saya ni main belasah je kasik measurement. Lesson learned!



OKlah, nak buat keje dah. Ni pon curi masa sket time kat office. Tak pasal2 mengamuk plak big boss tengok saya curi tulang.

Wishing you readers (if any) Selamat Hari Raya Aidiladha. Semoga ibadah qurban tahun ini diberkati Allah. Insya Allah.

Toodles!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...