03 August 2016

Aidilfitri 2016

As salam semua.

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk tahun 2016. Walaupon harini last day Syawal kan. Takpe asal boleh. LOL

Tengok blog ni pon nengok dah berhabuk. Maklumlah last update masa raya tahun lepas. A year ago!

Actually niat nak continue blogging tu ade tapi sekarang macam takde masa. So many things happened for the past 1 year. Good things, bad things.

Tahun lepas raya Cik Bunga baru 6 bulan kan. Masih lagi boleh duduk diam. Tahun ni raya memang ibu berkejar ke sana ke sini lah. LASAK ok anak iols. Mana taknya kan dah 18 bulan masa raya haritu.

Alhamdulillah tahun ni kami beraya di perantauan, belah Hubster. Penang. Pastu raya ke-3 baru balik KB. At least dapat la jugak merasa kuzi ayam Mama yang maha sedap tu.

Oklah. Itu je kot for now. Nanti kita try cuba sedaya upaya untuk kembali membebel di sini (ayat tu macam lah ramai followers kan. perasan keh!lol)

Nah kita belanja gambar raya tahun ni and gambar anak dara kita :)





2 comments:

muis ismail said...

selamat hari raya...please update about your doter.hihi
so cute macam mama dia :)

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...